Neem zelf een gerecht mee naar het Integratiediner!

Neem zelf een gerecht mee naar het Integratiediner!

Woensdag 2 oktober doet Stichting Hart van Hoop mee aan de Nationale integratie Diner. Vanaf 18.00 tot 21:00 uur is iedereen van harte welkom aan de Rispinge 1 in Drachten. De toegang is gratis!

Het is de bedoeling dat u een gerecht thuis maakt en het mee neemt. Het mag een gerecht zijn van uw land van afkomst. Stichting Hart van Hoop zorgt voor de drinken en andere versnapering.

Wat is het Nationaal Integratiediner?

Het Nationaal Integratiediner is een feestje om te organiseren of om voor uitgenodigd te worden, iedereen mag meedoen. Tijdens het Integratiediner geniet je van elkaars eigengemaakte gerechten om elkaar beter te leren kennen. Lekker eten is de basis, maar de achterliggende gedachte is groter.

Verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en ideeën. Nieuwe ideeën leiden tot verbeteringen, daar heeft iedereen baat bij. Het Nationaal Integratiediner wil onze maatschappij beter maken: niet polariseren, maar samenwerken. De succesformule luidt dan ook: 

Stichting Hart van Hoop organiseert activiteiten voor iedereen, met als doel zodat mensen elkaar Ontmoeten – Verbinden – Ontwikkeling. Meer weten over de activiteiten van Stichting Hart van Hoop? Kijk op www.hartvanhoop.nl. Opgeven kan via info@hartvanhoop.nl of 06 40 23 72 79.

Geplaatst in